EHF

The European hockey federation.

Programs

Sketchapp, Photoshop, Lightroom

Taken

Design

Briefing

01

Hall of Fame cards.

Ik ben al een paar keer gevraagd om de Hall of Fame cards te maken voor de EHF. Zo heb ik er dus al een paar op mijn naam staan die je hier terug kan vinden (eurohockey.org). Nou was ik in 2017 weer gevraagd deze klus te doen en deze werden live tijdens het EK hockey halve finale (dames) getoond. Hele stadion zat vol (kleine paar duizend man) en mijn Hall of Fame cards werden groot op het beeld getoond. Vol trots op de tribune mee gekeken want dat was toch wel één van mijn grootste projecten tot nu toe.

MISSIE/VISSIE

01

Cards

De oude Hall of Fame cards overtreffen. Moderne look, feel van klasse. Goud en zwart.

Look & Feel

02

Dat speciale gevoel van de Hall of Fame.

Als je in de Hall of Fame komt moet je er wel een speciaal gevoel bij krijgen, alleen de echte grote spelers komen daar terecht. Vandaar de keuze voor goud. Door het zwart toe te voegen krijg je ook die klasse en moderne look.

LOGO

KLEUREN

#FFFFFF

#111111

#987632

#EAD183

TYPOGRAFIE

Maax
Font-style : Normal

Maax Bold
Font-style : Bold

Design

03

Cards

Hieronder de drie Hall of Fame cards die ik heb ontworpen voor de drie nieuwe spelers in de Hall of Fame. Ook heb ik een aankondiging scherm gemaakt voor dat de spelers getoond werden in het stadion. De drie nieuwe Hall of Fame spelers zijn:

Maartje Paumen (Nederlands international),
Kate Walsh (Brits international),
Moritz Fürste (Duits international).

Foto's van de Hall of Fame cards die worden gepresenteerd

Toevallig zat mijn vader voor HockeyStyle op het veld en kon wat mooie plaatjes schieten van mijn Hall of Fame cards die voor een vol satdion werden getoond tijdens de halve final van het EK hockey (dames).


Video van de Hall of Fame cards die live worden getoond.

The End

04

Dit was een uitdagend en heel tof project, helemaal als hockeyer/sporter dat je werk getoond word tijden de halve finale EK hockey in een bom vol stadion. Nog steeds ontzettend trots op dit project en kijk ernaar uit om meer van dit soort projecten te doen. Want het is altijd mooi om je werk te zien worden gebruikt of getoond door zoveel mensen.

Next project

Napapijri - Redesign