HockeyStyle Magazine

Magazine voor de hockeyliefhebber

Programs

Photoshop, Lightroom

Taken

Design, Fotografie

Briefing

01

Het hockey magazine met klasse.

HockeyStyle Magazine is het nummer één hockey magazine van Nederland. Nou is dit magazine toevallig opgericht door mijn moeder. Na 8 jaar lang is het magazine uitgegroeid tot een wel bekend magazine in de hockeywereld. Nou help ik waar ik kan mee aan design, development en andere zaken die in mijn vakgebied liggen. Samen met mijn vader (die de opmaak doet van het magazine, Ja een echt famillie bedrijf!) hebben wij een tijd geleden de look & feel aangepast van het magazine. Nieuw design, nieuw covers en zo word er dan ook gewerkt met een professioneel fotograaf om mooie portret foto's te schieten voor op de cover. Dus even een korte recap van HockeyStyle en mijn rol hierin.

MISSIE/VISSIE

01

COVERS

De nieuwe look en feel goed doorzetten in de nieuwe covers. Niet te veel poespas maar toch een mooi laagje er overheen om het iets speciaals mee te geven.

Look & Feel

02

Lifestyle magazine voor de Hockeyers.

De lifestyle look doorzetten in de hockeywereld. Dat is de look & feel en die proberen wij ook door te zetten in de nieuwe covers.

LOGO

KLEUREN

#FFFFFF

#AAAAAA

#000000

#ff1c30

TYPOGRAFIE

Times New Roman
Font-style : Normal

Circular Std
Font-style : Bold

Design

03

Covers

Hieronder een aantal van mijn 3 favorieten covers waar ik aan gewerkt heb. Sommigen zijn nog in de oude stijl en een aantal in de nieuwe. Zo zie je het verschil toen wij nog gebruik maakten van actie beelden van spelers die geintwerviewd werden. Nu worden er portret foto's gemaakt.

#Best10 foto's voor HockeyStyle

Sinds kort zit ik ook op het veld om voor HockeyStyle foto's te maken. Mooi plek om de wedstrijd te kijken haha, maar ook zeker om mooie foto's te maken. Dus hieronder mijn #best10, van clubfoto's, europeese clubfoto's tot internationale foto's.


The End

04

Als hockeyer/sporter natuurlijk super tof om aan dit blad mee te werken. Zo krijg je niet alleen wat mee van de webdesign/development wereld maar ook van de magazine/sport wereld. Zo leer je steeds weer nieuwe dingen en dit is weer goed voor je eigen ontwikkeling.

Next project

EHF - Hall of Fame